16.10

При купівлі KIA в автосервісному центрі «Автоцентр на Борщагівці» – «автоцивілка» від СК «Експрес Страхування» в подарунок*!

СК «Експрес Страхування» та автосервісний центр «Автоцентр на Борщагівці», що входять до сім’ї компаній групи УкрАВТО, розпочинають спільну акцію «Сезон переваг» для клієнтів, які придбають автомобіль бренду KIA чи Geely.

Згідно з умовами акції, що триватиме з 16.10.23 по 31.12.2023 р., клієнт, який придбає автомобіль марки KIA чи Geely в цей період та комплект зимової гуми до нього в офіційного дилера KIA та Geely «Автоцентр на Борщагівці», гарантовано отримає поліс ОСЦПВ («Автоцивілки») від СК «Експрес Страхування» в подарунок*.

Анкету учасника акції можна заповнити під час укладання договору купівлі-продажу автомобіля.

Тож прямуйте до Автоцентру на вулиці Велика Кільцева, 2 й обирайте будь-яку модель автомобіля популярного бренду в офіційного дилера! Може саме цей бонус від СК «Експрес Страхування» надихне вас нарешті придбати автомобіль своєї мрії! Адже отримувати подарунки, особливо такі корисні як Автоцивілка – це справді приємно!

Подробиці акції та умови отримання поліса ОСЦПВ («Автоцивілки») від СК «Експрес Страхування можна дізнатись тут. 

* Під наданням Поліса ОСЦПВ від ТДВ «Експрес Страхування» в подарунок мається на увазі сплата за кошт Організатора Акції та/або Автоцентру страхового платежу, розмір якого визначений на підставі Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» відповідно до типу транспортного засобу, місця його реєстрації, сфери використання.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.