06.04

При купівлі автомобілів KIA, Chery або Jetour в «Автоцентрі Київ» - Автоцивілка від СК «Експрес Страхування» в подарунок!

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО, оголошує про спільну акцію з «Автомобільним центром «Київ» для всіх клієнтів, які придбають автомобілі KIA, Chery або Jetour в період дії акції.

З 1 квітня до 30 квітня 2023 року, кожен, хто придбає автомобілі KIA, Chery або Jetour у офіційного дилера Автомобільного центру «Київ», отримує в подарунок* Автоцивілку (ОСЦПВ) від СК «Експрес Страхування».

Для участі в акції необхідно в період з 1 квітня до 30 квітня 2023 року придбати будь-який автомобіль брендів KIA, Chery або Jetour у їх офіційного дилера Автомобільного центру «Київ» (м.Київ) та заповнити анкету учасника акції. Пропозиція дійсна на весь модельний ряд автомобілів цих брендів лише в «Автоцентрі «Київ».

Подарунок – Автоцивілку - можна отримати з 1 квітня 2023 року по 30 квітня 2023 року включно на території автоцентру за адресою: м. Київ проспект Бандери Степана, 22. Кількість подарунків не обмежена, тому скоріше завітайте до «Автомобільного центру Київ» та скористайтеся цією чудовою можливістю.

Подробиці акції та умови отримання Автоцивілки (ОСЦПВ) можна дізнатись тут.

* Під наданням Полісу ОСЦПВ від ТДВ «Експрес Страхування» в подарунок мається на увазі сплата за кошт Організатора Акції та/або Автоцентру страхового платежу, розмір якого визначений на підставі Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» відповідно до типу транспортного засобу, місця його реєстрації, сфери використання.

ТДВ «ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ»: Ліцензія АВ №594256 від 24.01.2012 р. видана Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України. Номер у Державному реєстрі фінансових установ – 11102251.

Про Компанію.

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО. Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій.

Компанія має у своєму розпорядженні високоліквідні активи, які становлять більш ніж 90% всіх активів. Фактичний запас платоспроможності компанії станом на 31 грудня 2022 року становив 249,7 млн грн, що на 166,6 млн грн перевищує розрахунковий нормативний показник, встановлений законом «Про страхування». Однією з особливих рис компанії є те, що її сервіс не закінчується на виплаті, а продовжується до повного відновлення авто, а оформлення подій відбувається за принципом «єдиного вікна» — у сервісному центрі автодилера, без візиту до офісу страховика.