27.11

Паркани, гілки, ворота – від чого тільки не доводиться захищати автомобілі наших клієнтів

Експерти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, кожного дня допомагають нашим клієнтам вирішувати найрізноманітніші ситуації, що сталися з їх автомобілями. Якщо зібрати всі історії, з якими ми стикаємось, можна написати книжку, що стане бестселером. Або зняти цілий серіал. Ось тільки декілька нещодавніх випадків, коли наша компанія виплатила клієнтам відшкодування на ремонт авто, які отримали пошкодження за неочікуваних обставин.

Перший випадок стався на трасі у Вінницькій області. Під колеса автомобіля Nissan Juke нашого клієнта раптово вискочив собака. Намагаючись не збити тварину, водій різко викрутив кермо вліво. В результаті автомобіль не втримався на слизькій дорозі і вилетів на узбіччя, де, на жаль, на його шляху зустрівся цегляний паркан. В результаті зіткнення з останнім пошкоджень зазнала вся ліва сторона авто: бампер, крило, колесо, тощо. Постраждала і ходова частина, тож автомобіль довелося транспортувати на СТО на евакуаторі, а відновлення вилилось більше ніж у 220 тис. грн. Слава богу – наш клієнт в даній події не постраждав, й добре, що у нього був поліс КАСКО, який повністю покрив вартість ремонту.

«Героєм» другого страхового випадку теж став автомобіль Toyota Land Cruiser. Його власника, який вирушив у справах, чекало несподіване випробування від матінки природи. Щедро розквітлі гілки дерев, що ростуть поруч з дорогою, залишили власне "творіння" на його кузові. Сума відшкодування на ремонт передніх дверей та нижнього бамперу перевищила 180 тис. грн.

Третій випадок можна було б вважати кумедним, якби результат не був досить сумним… Коли клієнт виїжджав з гаражу на своєму KIA Sportage, ворота самостійно зачинилися від пориву вітру і автомобіль отримав підступний «ляпанець під зад». В результаті пошкодження зазнали задній бампер, кришка багажника та навіть номерний знак. Тож невдалий «жарт» вітру вилився у суму 133 тис. грн, яку наш наша компанія виплатила з КАСКО. 

Всі три випадки об’єднує одне: навіть якщо ви досвідчений водій і впевнені, що зможете уникнути будь-якого ДТП, на вашому шляху можуть зустрітися не тільки інші автомобілі, а й необережні тварини, паркани, гілки дерев і навіть ворота власного гаража. Тож не заощаджуйте та придбайте КАСКО, яке надійно захистить вас від абсолютно непередбачених витрат.

Нагадаємо, що за 10 місяців 2023 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 270,9 млн грн, в тому числі з КАСКО – 236,6 млн грн.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.