29.11

На власному авто до Європи? Тільки під «парасолькою» КАСКО!

Експерти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, мають неабиякий досвід у врегулюванні страхових подій за кордоном. Розповімо про три цікаві випадки, що сталися з нашими клієнтами останнім часом у різних країнах світу, і які нам вдалося успішно врегулювати.

Випадок 1. Інцидент стався в Німеччині. Здійснюючи лівий поворот, водій Toyota Camry зіткнувся з металевою огорожею траси. У результаті пошкоджень зазнала вся права частина автомобіля. Ремонт обійшовся більш ніж у 200 тис. грн, які клієнт отримав як відшкодування за полісом КАСКО.

Випадок 2. Цього разу ДТП сталося в Туреччині. Клієнт ненадовго припаркував свій Toyota Highlander на узбіччі, увімкнувши аварійку. У цей час в авто врізався інший автомобіль, який «пролітав» повз на великій швидкості. Ремонт задньої частини пошкодженого авто коштував понад 213 тис. грн. Саме стільки відшкодувала клієнту наша Компанія. 

Випадок 3. Власник Mercedes-Benz заселився ввечері в готель у курортному італійському місті Монтегротто-Терме. Машину він залишив на парковці. Коли ж зранку підійшов до свого автомобіля, то щиро здивувався, побачивши, що обидва дзеркала заднього виду зникли, а проводка була просто обрізана. Довелося встановлювати нові дзеркала і вилилось це в чималу суму майже 85 тис. грн, яку покрило відшкодування з КАСКО.

Тож ще раз нагадуємо, що виїжджаючи за кордон, треба обов’язково перевірити, чи покриває ваш поліс КАСКО територію країн, де ви плануєте подорожувати. Це дуже важливо, з огляду хоча б на той факт, що всі ремонтні роботи в Європі обходяться набагато дорожче, ніж в Україні. Тобто відповідний страховий поліс не тільки убезпечить вас від непередбачених – і швидше за все чималих – втрат, але й забезпечить максимальну підтримку «рідної» страхової компанії за кордоном. Адже, нагадаємо, що справу кожного нашого клієнта веде персональний аварійний комісар, який допоможе розв’язати проблему будь-якого характеру: від оформлення необхідних документів до організації швидкого та якісного ремонту автомобіля.

Нагадаємо, що за 10 місяців 2023 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 270,9 млн грн, у тому числі з КАСКО – 236,6 млн грн.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій із КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.