21.08

Твій ідеальний бізнес-партнер. Новий Mercedes-Benz E-Class вже в Україні!

Офіційне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал» (структурний підрозділ Корпорації УкрАВТО) повідомляє, що українським клієнтам доступний для замовлення новий Mercedes-Benz E-Class - перші екземпляри вже в Україні. 
 
 
Більш динамічний дизайн
Тепер модель вже у базовому варіанті має спортивний зовнішній вигляд Avantgarde Exterior. Як результат, базова модель E-Class вперше отримала велику зірку в центрі радіаторної решітки. Новий дизайн передньої частини із збільшеною кількістю хромованих елементів відіграє важливу роль у новому зовнішньому вигляді: решітка лінійки Avantgarde була перероблена, і тепер має дві хромовані горизонтальні та вертикальні високі чорні ламелі. Хром та елементи блискучого чорного покриття на передньому бампері підкреслюють спортивний та елегантний вигляд. У якості опції доступна лінія виконання Exclusive Line, що відповідає своїй назві: спеціальна решітка, вертикальна зірка на капоті та помітні хромовані елементи на передньому бампері підкреслюють це позиціонування.
 
Лінія AMG з новим бампером у стилі моделей AMG Performance виглядає ще більш спортивно. Крім того, Avantgarde, AMG Line та All-Terrain оснащені характерними «ребрами» потужності на капоті. Вже у базовому варіанті E-Class комплектується світлодіодними фарами. У якості опції пропонується світлодіодна система MULTIBEAM LED, що не засліплює водіїв зустрічного транспорту, включаючи систему дальнього світла ULTRA RANGE з дальністю світла до 650 метрів.
 
Дизайнери також оновили задню частину седану – новий дизайн отримали бампер, задні ліхтарі та кришка багажника. Внутрішній дизайн задніх ліхтарів був переглянутий для всіх моделей. Також тепер доступно три нових варіанти кольору кузову: «Сріблястий хай-тек», «Сірий графіт металік» та «Сріблястий Мохаве»  E-Class, а в салоні також доступні нові варіанти виконання: оббивка кольору «Сіра Нева» / «Сіра магма», а також оббивка кольору «Коричневий горіх» / чорний і «Бежевий макіато» / «Сіра магма».
 
Системи-асистенти водія нового покоління
Новий E-Class оснащується найновішим поколінням систем, що асистують водію під час керування Mercedes-Benz. Це забезпечує особливо високий рівень активної безпеки: седан і універсал відповідно відреагують, у разі небезпеки, навіть якщо водій не помітить загрози. Для того, щоб асистуючі системи «знали» про те, що водій все ще має контроль над E-Class, водію достатньо утримувати кермо. Нове кермо має накладку з датчиками, які реєструють, чи водій тримає кермо, що робить використання допоміжних систем значно зручнішим. У базі E-Class постачається з Active Brake Assist, що у багатьох ситуаціях дозволяє запобігти зіткненню за рахунок використання автономного гальмування. При цьому, деякі з функцій інтелектуального керування можуть бути додані до пакету систем допомоги водію у якості опцій.
 
 
Новий E-Class оснащений мультимедійною системою MBUX найновішого покоління (Mercedes-Benz User Experience). У базовому виконанні він має два великих 10,25 дюймових екрани, а у якості опції доступні два екрани по 12,3 дюйма.
 
 
Електрифікація силового агрегату робить ще один важливий крок вперед із оновленням моделі E-Class. Сім моделей доступні як плаг-ін гібриди (дизель та бензин, седан та універсал, задній або повний привід). Лінійка високоефективних, малоемісійних та потужних бензинових двигунів охоплюватиме діапазон від 156 до 367 к.с. (від 115 до 270 кВт), тоді як спектр дизельних від 160 до 330 к. с. (від 118 до 243 кВт).
Вартість базової комплектації автомобіля, станом на 18.08.2020 р. за курсом НБУ EUR / UAH = 1 385 028,75 грн. 
 
 
Перші автомобілі вже доступні в дилерських центрах Mercedes-Benz в Україні. Особисто переконайтесь у всіх перевагах нового бізнес-седану E-Class. 
 
Точну дату появи автомобілів у вашому дилерському центрі Mercedes-Benz дізнайтесь за телефонами на сайті: https://www.mercedes-benz.ua/passengercars/mercedes-benz-cars/dealer-locator.html
 
Більш детальну інформацію можна дізнатись у консультантів в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz, а також на сайті www.mercedes-benz.ua