15.01

Оголошені ціни та відкриті передзамовлення на новинки Ducati Diavel 1260 і 1260 S

Ducati Diavel 1260, як і Ducati XDiavel, комплектується двигуном Testastretta DVT 1262, який розвиває потужність 157 к.с. (117 кВт) і крутний момент 117 Нм. Мотоцикл важить 218 кг з усіма рідинами. Як і всі мотоцикли Ducati 2019, Ducati Diavel 1260 оснащується антиблокувальною системою нового покоління Bosсh ABS Evo. На байк також встановлена ​​оновлена ​​система DTC Evo, яка включає в себе лаунч, віллі і трекшн-контроль, а також нова кольорова приладова панель.

 

 

Задня покришка Pirelli Diablo Rosso III розмірністю 240/45 ZR17 створена спеціально, щоб мотоцикл міг реалізувати свій чималий крутний момент і вибуховий характер. Крім дизайну, італійські інженери ґрунтовно перепроектувати «пташину клітку» рами, щоб збільшити її жорсткість. Виробник також відзначає, що завдяки ряду змін конструкції шасі стало більш інформативним.

Грунтовної переробки піддалася модифікація Ducati Diavel 1260S отримала моноблочні спортивні супорта Brembo зі збільшеними поршнями, підвіску Öhlins і квікшіфтер з можливістю перемикання передач вгору, і вниз.Уже зараз офіційні салони дилерів приймають попередні замовлення на мотоцикли Diavel 1260 з найближчих поставок. Такого «Диявола» можна буде придбати вже в кінці березня, а зараз у вас є шанс забронювати мотоцикл, щоб почати насолоджуватися їздою відразу як він приїде в Україну і бути готовим до початку нового мотосезону.

Уже зараз офіційні салони дилерів приймають попередні замовлення на мотоцикли Diavel 1260 з найближчих поставок. Такого «Диявола» можна буде придбати вже в кінці березня, а зараз у вас є шанс забронювати мотоцикл, щоб почати насолоджуватися їздою відразу як він приїде в Україну і бути готовим до початку нового мотосезону.

Ціна Ducati Diavel 1260 складе 21 300 євро, а для Ducati Diavel 1260 S - 24 200 євро.

За більш детальною інформацією звертайтесь до дилерів. Контактну інформацію можна знайти на сайті www.ducati.ua