03.03

Digital прем'єра нового Mercedes-Benz E-Class.

Понад 14 мільйонів автомобілів сімейства Е-Class було реалізовано з 1946 року, що зробило цю модель Mercedes-Benz найбільш успішною за показником продажів у світі. Водночас, Е-Class сприймається як уособлення ключових характеристик бренду - якості, надійності та впевненості. Історія моделі нараховує вже 10 поколінь, за якими можна відслідкувати розвиток автомобілів. Клієнти, що обирають E-Class одні з найвідданіших шанувальників зірки Mercedes-Benz: вісім із десяти покупців седану залишаються вірними Mercedes-Benz при купівлі наступного автомобіля. Найновіше, десяте, покоління Е-Class (W213) почало задавати тенденції у 2016 році з його чистим дизайном, якісним інтер’єром та новітніми технологіями. Це привабливе і розумне поєднання надзвичайно вдале: на сьогоднішній день понад 1,2 мільйона клієнтів у всьому світі придбали E-Class поточного покоління.

Основні факти про оновлення:

Більш динамічний дизайн
Avantgarde Line як нова основна лінія виконання екстер’єру.
Повністю світлодіодні фари у базі, або опціонально доступна світлодіодна система MULTIBEAM LED
Оновлені задні ліхтарі
Оновлена решітка радіатора та передній бампер

Системи допомоги водінню нового покоління, що включають:

Нове покоління керма з системою розпізнавання рук водія та оновленим дизайном
Active Assist DISTRONIC з регулюванням швидкості руху на основі маршруту
Активна система допомоги при зупинці та русі
Активний асистент керування
Активний асистент гальмування, у пакеті систем допомоги водію тепер також з функцією маневрування у повороті
Active Blind Spot Assist - тепер також із попередженням при виході з авто.
Пакет систем допомоги при паркуванні, спільно з камерою 360°: нещодавно розширений вид з бічних камер і, вперше, автоматичне паркування на розмічених паркувальних місцях.

Ще більше затишку в інтер’єрі

Два цифрових екрана по 10,25-дюймів у якості базової комплектації, опціонально доступний широкоформатний варіант з двома 12,3-дюймовими дисплеями.
MBUX з голосовим управлінням LINGUATRONIC (вже у базовій комплектації)
Interior Assistant
Система управління комфортом ENERGIZING за допомогою ENERGIZING COACH та PowerNap (у моделях плаг-ін гібридів)
Кінетичні сидіння ENERGIZING

Eлектрифікація силового агрегату:

Сім варіантів плаг-ін гібридів: седани та універсали, бензинові та дизельні, із заднім або повним приводом.
Новий двигун M 254: дволітровий, чотирициліндровий бензиновий двигун з ISG (інтегрований стартер-генератор) та 48-вольтовою бортовою електричною системою, номінальною потужністю: 200 + 15 кВт.

Більш динамічний дизайн

Покращена динаміка та оновлення E-Class відображені в модельному ряді: тепер модель вже у базовому варіанті має спортивний зовнішній вигляд Avantgarde Exterior. Як результат, у базовій моделі E-Class вперше має спереду велику центральну зірку. Новий дизайн передньої частини із збільшеною кількістю хромованих елементів відіграє важливу роль у новому зовнішньому вигляді: решітка лінійки Avantgarde була перероблена з двома хромованими горизонтальними та вертикальними високими чорними ламелями. Хром та елементи блискучого чорного покриття на передньому бампері підкреслюють спортивний та елегантний вигляд. Опційно доступна Exclusive Line, що відповідає своїй назві: спеціальна решітка, вертикальна зірка на капоті та помітні хромовані елементи на передньому бампері підкреслюють це позиціонування.

Лінія AMG з новим бампером у стилі моделей AMG Performance виглядає ще біль спортивно. Крім того, Avantgarde, AMG Line та All-Terrain оснащені характерними «ребрами» потужності на капоті. Базово E-Class комплектується світлодіодними фарами. У якості опції пропонується світлодіодна система MULTIBEAM LED, включаючи систему дальнього світла ULTRA RANGE.

Дизайнери також оновили задню частину седану новим бампером, розділеними задніми ліхтарями та новою кришкою багажника. Внутрішній дизайн задніх ліхтарів був переглянутий для всіх моделей. Також тепер доступно три нових варіанти фарбування E-Class, а в салоні також доступні нові варіанти виконання.

Системи допомоги водінню нового покоління: краща допомога під час заднього ходу та при паркуванні

Новий E-Class оснащується найновішим поколінням систем допомоги у водінні Mercedes-Benz, що надають підтримку водію. Це призводить до особливо високого рівня активної безпеки: седан і універсал здатні реагувати, навіть якщо водій цього не зробить. Для інформування допоміжних систем про те, що водій все ще має контроль над E-Class, водію достатньо утримувати кермо. Нове кермо має накладку з датчиками, які реєструють, чи водій тримає кермо, що робить використання допоміжних систем значно зручнішим. У базі E-Class постачається з Active Brake Assist, що у багатьох ситуаціях дозволяє запобігти зіткненню за рахунок використання автономного гальмування.  Деякі з функцій інтелектуального керування можуть бути опційно додані до пакету систем допомоги водію.

Новий E-Class оснащений мультимедійною системою MBUX найновішого покоління (Mercedes-Benz User Experience). У базовому виконанні він має два великих 10,25 дюймових екрани, а у якості опції доступні два екрани по 12,3 дюйма.

Електрифікація силового агрегату робить ще один важливий крок вперед із оновленням моделі E-Class. Сім моделей доступні як плаг-ін гібриди (дизель та бензин, Saloon та Estate, задній привід і повнопривідний). Лінійка високоефективних, мало емісійних та потужних бензинових двигунів охоплюватиме діапазон від 115 до 270 кВт, тоді як спектр дизельних від 118 до 243 кВт.

Новий Mercedes-Benz E-Class буде доступний для замовлення в Україні з червня 2020 року. Перші автомобілі очікуються восени 2020 року.

Більш детальну інформацію про ціни на нові моделі, можливості їх замовлення і дати їх появлення в Україні, можна дізнатися в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні. Слідкуйте за нашими новинами на сайті mercedes-benz.ua