16.09

Абсолютно новий флагман Mercedes Benz S-Class вже доступний до замовлення!

Генеральне представництво Mercedes-Benz в Україні, компанія «АвтоКапітал», (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), повідомляє про відкриття замовлення на абсолютно новий Mercedes-Benz S-Class.

Новий Mercedes-Benz S-Class задає нові стандарти у сегменті представницьких автомобілів. Центральним елементом нової системи є людина, що взаємодіє з цим розкішним седаном, використовуючи всі свої органи чуття.

Флагман бренду Mercedes-Benz отримав оновлення всіх ключових систем авто, при цьому зберігши свої головні особливості, за які багато років поціновувачі обирають саме S-Class. Автомобіль побудовано навколо головного – комфорту, зручності та безпеки його власника. Він одночасно поєднує у собі динаміку та розкішний комфорт, гарантуючи найкращі емоції, які тільки можна отримати від автомобілю. Важко перераховувати всі особливості нового S-Class , однак ключові з них наведемо нижче:

  • Дизайн екстер'єру: ідеальні пропорції для класичного вигляду. S-Class розроблений як класичний седан з ідеальними пропорціями та широкою колісною базою. Вміло контуровані поверхні, неначе у висіченої з каменю скульптури, створюють особливі світлові ефекти. Передня частина автомобіля вражає повністю новою решіткою радіатора та новими фарами.
  • Інтер’єр. Ключовим акцентом є приладова панель з новою архітектурою, сучасним дизайном та ергономічним розташуванням дисплея. Широкий асортимент програм ENERGIZING Comfort як ніколи дбає про відчуття своїх пасажирів, а акцент на самопочутті стає ще глибшим, завдяки ENERGIZING AIR CONTROL – надзвичайно ефективній системі фільтрації повітря, яка дбає про самопочуття пасажирів у будь-яких ситуаціях.
  • Простір. S-Class завжди був ідеальним компаньйоном для комфортних подорожей та роботи. У новому поколінні інтер'єр повністю перетворився на «другий дім», ідеальне місце між будинком і роботою.
  • Удосконалена аеродинаміка. З показником Cd від 0,22, S-Class є одним з найбільш аеродинамічних автомобілів у світі.
  • Оптика з інноваційними цифровими технологіями. У кожній фарі DIGITAL LIGHT світловий модуль із трьома надзвичайно потужними світлодіодами зі світлом, яке заломлюється та спрямовується 1,3 мільйонами мікродзеркал. Це забезпечує дуже точний розподіл світла, що робить Highbeam Assist більш ніж у 100 разів точнішим, виключаючи засліплення зустрічних автомобілів або дорожніх знаків. 
  • Безпека. В області безпеки новий S-Class у черговий раз підіймає планку на новий рівень, ставши першим з серійних автомобілів, де пасажирам в задній частині салону забезпечується захист при лобовому зіткненні за рахунок задніх подушок безпеки. Завдяки новій функції PRE-SAFE® Impulse Side, кузов автомобіля може підніматися безпосередньо перед ударом, якщо його не уникнути, що значно зменшує ризики травм.
  • Інноваційне шасі. Повністю нове шасі з можливістю підрулювання задніми колесами та великому куту їх повороту, завдяки чому радіус повороту S-Class зменшився на ~2 метри. Тому навіть у автомобіля з довгою колісною базою діаметр розвороту складає менше 11 метрів.
  • Mercedes-Benz User Experience. Оновлене покоління цієї системи дебютує в новому S-Class. Система стала ще більш розумною та навчилась новому. Крім того, тепер вона доступна і для задніх пасажирів.

Основні функцій Mercedes-Benz User Experience:

  • Кількість класичних елементів управління значно зменшено в порівнянні з попередньою моделлю.
  • Новітні екрани з OLED технологією і тактильним зворотним зв'язком.
  • Дисплей водія з справжнім 3D-ефектом.
  • Доступно до трьох екранів у задній частині салону.
  • Доступний вибір і зміна цілей навігації з задніх сидінь.
  • Спрощене управління жестами: MBUX Interior Assist розпізнає до 20 базових рухів.
  • Контроль погляду, що розширює можливості для керування функціями авто.
  • Голосовий помічник слухає ще уважніше і ще краще розуміє пасажирів: більше не потрібно ключове слово активації «Hey, Mercedes!», система знає 27 мов і розуміє непряму мову, відповідає не стереотипно і здатна підтримувати діалог.
  • Доступно два проекційних дисплея (Head-up displays (HUDs)), включаючи кольоровий контент доповненої реальності для ще зручнішої навігації.
    Перераховано лише основні зміни, у порівнянні з попередником, але всі вони гарантують максимальне поєднання комфорту та розкоші для власників Mercedes-Benz S-Class. Інакше і бути не може.

Наразі для замовлення доступний такий модельний ряд S-Class: три варіанти моторів та два варіанти довжини колісної бази.

Тип

Об'єм двигуна (см³)

Потужність, к.с. / Нм

Витрати палива  (л/100 км)

Макс. швидкість (км/год)

Розгін 0–100 (км/год)

Вартість автомобіля DDP Київ*, EURO

Mercedes-Benz S 350 d

2,925

286

6,7

250

6,4

93 868

Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC

2,927

286

6,8

250

6,2

97 516

Mercedes-Benz S 400 d 4MATIC

2,925

330

6,9

250

5,4

104 241

Mercedes-Benz S 500 4MATIC

2,999

435

9,7

250

4,9

115 101

Mercedes-Benz S 350 d long

2,925

286

6,7

250

6,4

96 479

Mercedes-Benz S 350 d 4MATIC long

2,925

286

6,9

250

6,2

100 127

Mercedes-Benz S 400 d 4MATIC long

2,925

330

7

250

5,4

107 194

Mercedes-Benz S 500 4MATIC long

2,999

435

9,7

250

4,9

117 712

Перші автомобілі очікуються в Україні вже цього року.  Більш детальну інформацію про можливості замовлення нового Mercedes-Benz S-Class, оснащеного новими інноваційними та унікальними інтелектуальними системами в Україні, можна дізнатися в офіційній дилерській мережі Mercedes-Benz в Україні: https://www.mercedes-benz.ua/passengercars/mercedes-benz-cars/dealer-locator.html

Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в числі перших, хто дізнається про новинки бренду Mercedes-Benz в Україні!

https://www.facebook.com/mercedesbenzua/

https://www.youtube.com/MercedesBenzUkraine/