11.05

Підготуй свій КІА до літа

З 11 травня по 30 червня 2021 року в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до групи  Корпорації «УкрАВТО»), в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови на проведення діагностичних робіт на умовах наведених нижче.

Офіційний дистриб'ютор KIA в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», запрошує власників автомобілів корейського бренду відвідати найближчий офіційний сервіс KIA для проведення комплексу діагностичних робіт, що включає в себе:

•             Перевірка системи кондиціювання¹;

•             Перевірка електрообладнання²;

•             Перевірка акумуляторної батареї.

Рекомендована вартість комплексу діагностичних робіт становить 594* грн. з ПДВ.

Пропозиція діє в період з 11.05.2021 року по 30.06.2021 року.

Докладні умови уточнюйте у консультанта з сервісу найближчого офіційного дилера KІА в Україні.

¹ –  Перевірка тиску та наявності достатньої кількості фреону в системі кондиціювання;

² –  Зчитування помилок приладом KDS;

* – Рекомендована вартість робіт не включає в себе додаткові роботи та витратні матеріали, необхідність яких була виявлена під час проведення акційних робіт. Проведення таких додаткових робіт та їх вартість узгоджуються з клієнтом окремо.

Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 11.05.2021 року по 30.06.2021 року. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну на запасні частини та витратні матеріали в рамках даної спеціальної сервісної пропозиції на дату їх продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.