09.06

Ключові показники фінансової стабільності СК «Експрес Страхування» продовжили зростання у І кварталі 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, продовжує демонструвати зростання основних показників фінансової стабільності. Це знайшло своє відображення в рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Forinsurer за підсумками І кварталу 2023 року.

Одними з основних фінансових показників відповідального страховика є його активи, власний капітал, прибуток та обсяг виплат клієнтам. Ці показники характеризують фінансову політику, яка проводиться страховиком, ефективність його діяльності та орієнтир на клієнта. Такі показники важливо оцінювати при виборі страхової компанії.

За даними рейтингу Forinsurer у І кварталі 2023 року СК "Експрес Страхування",  увійшла в ТОП 15,  посівши 14-те місце серед 110 страхових компаній України за власним капіталом. Активи Компанії ввійшли в ТОП 16, а показник прибутку СК протягом 9 місяців поспіль входить у ТОП 10. За сумою виплат клієнтам Компанія увійшла у ТОП 15, посівши 14-те місце, а за їх рівнем стабільно входить у ТОП 10, займаючи 8-ме місце.

«Зростання активів свідчить про те, що Компанія розвивається, збільшуючи страховий портфель та кількість застрахованих клієнтів. Збільшення власного капіталу, накопичення грошових коштів на рахунках Компанії при стабільно високих показниках виплат нашим Клієнтам –додатково закріплює довіру та підтверджує наш орієнтир на виконання своїх зобов’язань. Нас мотивують та спонукають розвиватися українці, які попри всі випробування та війну знаходяться кожен на своєму фронті, й вкладаються в свою справу з максимальною віддачою!», – зазначила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Довідково
ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації «УкрАВТО». Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій у Компанії забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

Компанія входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.