20.12

Допомога нашим клієнтам не визнає кордонів

Експерти СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, готові надати допомогу своїм клієнтам, де б вони не знаходились. Ось декілька нових прикладів страхових випадків, що сталися за межами України. Але це не завадило клієнтам отримати відшкодування на відновлення автомобіля – вчасно і в повному обсязі. 

Так, наш клієнт рухався на своєму Toyota RAV4 вулицями Варшави. Зупинившись на червоний сигнал світлофора на перехресті, за декілька секунд він відчув сильний удар позаду. Скоріше за все, інший водій відволікся, вчасно не загальмував і в’їхав в автомобіль клієнта. В результаті зіткнення пошкоджень зазнала вся задня частина авто: бампер, двері багажного відділення тощо.  Відшкодування на ремонт автомобіля склало майже 175 тисяч грн. 

Ще один випадок стався теж у Польщі. Клієнтка хотіла об’їхати невеликий трактор, який повільно рухався перед нею у правій смузі. Коли вона почала обгін, то побачила в бокове дзеркало автомобіль, який стрімко наближався, рухаючись на великій швидкості лівою смугою. До того ж на цій ділянці дороги ліва смуга йшла на звуження. Тож клієнтка вирішила не ризикувати й повернутися у праву смугу. Але не встигла вчасно загальмувати та зачепила трактор. Відновлення Chery Tiggo обійшлося у більше ніж 108 тисяч грн, адже від «тісного дотику» до трактора постраждало чимало деталей автомобіля, включаючи передню решітку, капот, дзеркало та скло пасажирських дверцят. Але страхування КАСКО покрило всі ці витрати.

У випадку, що стався з іншим нашим клієнтом у Ризі, теж постраждала бічна частина автомобіля. Правда, за менш драматичних обставин: при виїзді з паркінгу, Mercedes-Benz зачепив лівою стороною бетонний стовп. Рахунок за відновлення деформованих дверей та порогу склав близько 84 тисяч грн. І цього разу від непередбачених витрат клієнта врятував поліс КАСКО з покриттям Європи.

Щиро рекомендуємо: плануючи автоподорож за кордон, не забувайте укласти поліс КАСКО з відповідним покриттям. Або внести необхідні «географічні» зміни у свій чинний договір.

Нагадаємо, що за 11 місяців 2023 року СК «Експрес Страхування» виплатила клієнтам 297,9 млн грн, в тому числі з КАСКО – 258,7 млн грн.

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та понад 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками ІІІ кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.