26.09

Автоцивілка від «Експрес Страхування»: збільшуємо виплати та скорочуємо термін отримання відшкодування

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї компаній УкрАВТО, активно працює над збільшенням продажів полісів ОСЦПВ та забезпеченням високої якості сервісу в цьому популярному сегменті. Так, за даними останніх двох років, компанія суттєво збільшила виплати з ОСЦПВ та скоротила строки виплат. 

За 8 місяців 2023 року середній термін від дати заяви до виплати відшкодування скоротився на 20 днів у порівнянні з аналогічним періодом 2022 року і склав 42 дні (торік цей період становив 62 дні).

У серпні 2023 року цей показник став ще краще – 33 дні при встановлених Законом України «Про страхування» 90 днів від дати звернення з дати події.

Загалом за 8 місяців цього року компанія врегулювала 555 справ та виплатила клієнтам понад 18 млн грн з ОСЦПВ.

Зокрема в серпні 2023 року виплати склали 2,7 млн грн, що майже у 1,5 раза (на 44%) більше ніж у серпні 2022 року.

Купуйте поліс ОСЦПВ у СК «Експрес Страхування» – довіряйте професіоналам! 

Довідково

ТДВ «Експрес Страхування» засновано у 2008 році за участю лідера українського автомобільного ринку – Корпорації УкрАВТО. Компанія спеціалізується на автомобільному страхуванні. Стабільно висока швидкість врегулювання подій в СК забезпечена оптимальною взаємодією з партнерськими СТО.

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.